16 september 2011

Goda vänner, Sara Smith och Dancing in the dark

Igår kväll efter det lilla mini-inlägget om London var jag tvungen att åka till akuten. Som tur är hade Johan Arvidsson och KL inte bytt om till pyamas än utan var snälla och kom och hämta mig. Jag hade helt enkelt överansträngt min höft/ljumske på träningen eftersom vi inte tränat på länge och körde på som den superhjälte man tror man är... Kan bara beskriva smärtan som när/om man fått nackspärr och minsta rörelse gör ont som fan. Ajaj. Så nu sitter jag och väntar på att få skjuts till Apoteket av "ÖB" för att hämta ut painkillers, nåt kul får man ju ha i helgen nu när man inte får jobba. Knappt bitter! Tur man har goda vänner som tar hand om en i alla fall.

Här sitter jag och kvider på akuten.




Nu över till nåt mycket trevligare: SARA SMITH
Visste att Sara låg inne med en riktigt nice ryggtavla gjord av Johan Finné på Evil Twins så jag bad henne snällt om lite bilder. Här är resultaten.






Vingarna gjorde hon för att hon älskar älvor och runt hennes handled har hon sina syskons namn inklusive sitt eget sammanbundet med ordet "kärlek". Mycket vackert på en tuff rockbrud. Tackar ödmjukast Sara för att du ville dela med dig!



Riktigt bra låt med Bruce "The Boss" Springsteen. "Dancing in the dark". Kolla in texten!