7 september 2011

Då kör vi!

Mitt första jävla inlägg efter sjukt många om och men...trött på det innan jag ens börjat! Kan ha lite med att göra att jag inte har en suck om hur man får till saker och ting som jag vill ha det...

Börjar blogga helt enkelt för att jag tycker det verkar roligt och jag hoppas på att få komma i kontakt med folk med samma intressen så jag kan utvecklas och lära mig mer om livets goda. Och GIVETVIS hoppas jag att alla ska älska mig och göra mig så populär att jag kan tjäna pengar på det, för jag ääälskar pengar! Vem gör inte det haha..

Vad är jag intresserad av då? Jag antar att titeln ger en liten vink om det. Tatueringar säger ju sig själv men med Rock n Roll menar jag inte bara musik utan allt i livet som JAG tycker är "Rock n Roll". Kan vara allt från thaiboxning till att backpacka. Allt som jag tycker är kul vill säga! Musiken är ett jätteintresse och jag har i princip alltid ett par hörlurar i öronen, om jag är på gymet så måste jag verkligen ha det men även när jag sitter och läser tycker jag om att lyssna på nåt. Film och böcker är också mina nära vänner så jag kommer säkerligen tjata loss här om filmer jag ser och böcker jag läser. Läser dock grymt långsamt så förvänta dig inte för mycket haha. Kommer lägga upp bilder på tatueringar från främlingar jag möter men även från mina vänner och är du intresserad så hör jag gärna din historia (om det finns någon) eller så bara visar vi upp dig så andra får inspiration. Hoppas att jag med detta första inlägg fått någon att bli intresserad av vad jag pysslar med!
Bilden längst upp till vänster är min egna högerarm och dom två andra här är bara random bilder jag gillade.
Här kommer bilder på två killar jag träffat nyligen och fotat (det lät nåt...). Nybörjare som jag är fick jag bara namn och stad men ska bli bättre på det. 

Detta är Tommy från Linköping. Gillade hans lilla "sjömansapa" på insidan av högerarmen.

Och detta är Peter från Helsingborg.

Avslutar detta inlägg med tips om en tjej som jag tycker man hör för lite om- ADIAM DYMOTT
Lyssnar just nu på hennes album på Spotify, speciellt bra är "Black Cloud".